luontaishoitojen koulutus

Luontaishoitojen koulutusta Vantaalla

Kysy lisää

Haluaisitko oppia kokonaisvaltaisia, luonnonmukaisia hoitoja?

Harmonet Koulutus tarjoaa monipuolisia luontaishoitojen koulutuksia Vantaan Tikkurilassa. Pääkouluttajamme on  kansainvälisen tutkinnon suorittanut kinesiologisen TFH-menetelmän kouluttaja, diplomirefleksologi ja mestarihermoratahieroja Arja Hartemo. Arjalla on vuosikymmenien kokemus alalta sekä lämmin lähestymistapa.

Harmonet Koulutuksessa opetamme sinut toteuttamaan ihania, energisoivia hoitoja . Tarjoamme koulutuksia sekä lyhytkursseina että ammattiin johtavina monimuotokoulutuksina, uutuutena myös verkkokoulutukset.

Harmonet Koulutus

Hermoratahierontakoulutus

Hermoratahierojakoulutus muodostuu kahdesta kurssiosiosta, 5 viikonlopun mittaisesta peruskurssista ja 9 viikonlopun mittaisesta mestarikurssista. Lähiopetukset ovat neljän viikon välein viikonloppuisin toimipisteellämme Vantaalla. Lisäksi kursseihin kuuluvat itsenäisesti tehtävät hoitoharjoittelut ja kirjalliset kotitehtävät. 

Hermoratahieronta on yli 4000 vuotta vanha kiinalaista alkuperää oleva ääreishermoston tehokuntoutushoito. Kokonaisvaltaisessa hermoratahieronnassa käsitellään koko keho päästä varpaisiin. Hoito on rauhallista ja lempeää; siinä käsitellään pehmeästi sormenpäillä hieroen pää, yläraajat, alaraajat ja selkä.


 UUTUUTENA hermoratahieronnan verkkokoulutus alkaa  helmikuussa 2021. Ilmoittautumiset ovat alkaneet. Voit opiskella omaan tahtiin ja aloittaa milloin vain. Katso lisää www.harmonet.fi/hermoratahierojakoulutus.htm

Varaa koulutus Lue lisää
vyöhyketerapia

Refleksologia ja vyöhyketerapiakoulutus

Koulutus muodostuu monimuotokoulutuksesta, joka sisältää 14 lähiopetusviikonloppua. Lisäksi kurssilaiset tekevät hoitoharjoitteluja ja saavat itse hoitoja. Refleksologia nimitystä käytetään koko kehon vyöhyketerapiasta. 

Kyseessä on ikivanha hoitomuoto, jolla voidaan hoitaa kehon erilaisia häiriöitä ja sairauksia. Hoitoa käytetään kehon omien parantavien voimavarojen elvyttämiseen. Refleksologia-hoidossa käsitellään koko kehoa, jolloin hoito suuntautuu tehokkaasti juuri kyseiseen ongelmaan tai vaivaan. Koulutuksessa opimme useita heijastejärjestelmiä, niin jaloissa, käsissä, korvissa, kasvoissa, vartalolla kuin päässä.

Seuraava koulutuksemme alkaa syyskuussa 2021. Kurssihinta on 165 € / viikonloppu (sis. alv). Mahdollisuus myös osittain opiskella etänä ja osallistua muutamiin lähiopetuksiin.

Varaa koulutus Lue lisää
ayurveda

Ayurveda-koulutukset

Ayurveda-koulutuksissa voi opiskella joko itsenäisen ayurveda-hoitajatutkinnon tai  oman mielenkiinnon mukaan  osan kurssimoduuleista    rikastuttamaan muuta hoitotyötä. Ensimmäiset kolme osiota sisältävät myös ayurvedan teorian ja ihmiskuvan. Ayurveda-hoidot ovat miellyttäviä ja tehokkaita hierontahoitoja, joiden vaikutus käsittää fyysisen kehon lisäksi myös kaikki ihmisen olemuspuolet. Hoidot ovat hyvin energisoivia.

 

Ayurvedakoulutuksemme  Ajara 1-3 perusosiot alkaen 27.-28.11.21.  
165€ /osio. Muut osiot 2 ja 3 jouluu 21 ja tammikuu 22.
Ajara jalka- ja käsihierontakoulutus 21.-22.8.21 165€
Marmaterapiakoulutus 19.-20.3.22 165€
Ajara Nuorennushoitokoulutus kevät 2022  320€
Ajara- kohottava kasvo- ja päähierontakoulutus  18.9.21 su 150€.

Alkuperäinen Intialainen kasvo- ja päähierontakoulutus 13.6.21 150€.


Ayurvedakoulutuksia saatavana myös Verkkokoulutuksina, katso www.harmonet.fi/Verkkokoulutukset.htm

Varaa koulutus Lue lisää
luontaishoitokoulutus

Muut koulutukset

Lyhytkursseina tarjoamme seuraavia luontaishoitojen koulutuksia: